Andra visan på Youtube: Vi är på vandring

Vi är på vandring – genom tillvaron, liv efter liv. Det är det som är evolutionen, utvecklingsresan genom den fysiska världen, motståndets värld, där vi utvecklas genom att övervinna de svårigheter och hinder som livet bjuder oss. Vi utvecklas steg för steg, på väg mot allt större förståelse av livet och tillvaron.

’Visorna från Youtube’ hittar du efter hand på sidan med samma namn, som finns som rubrik högst upp eller under  ’MER’ en bit ner i mobilversionen. En ljudfil med bara själva musiken som hittar du under fliken ’Musik’, där jag också skriver lite tankar om låten. Och där slipper du höra allt snacket, utan kan bara lyssna till låten. ?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *