Inspelade föredrag

Klint 2020.07.05, Tacksamhet

Även detta föredrag fick jag spela in hemma i Jönköping för att visas på Klint. Jag gjorde en visa som passade titeln, vars verser dyker upp då och då. 🙂

https://youtu.be/hG58CAaHrDA


Vad lär vi oss av sjukdomar, Klint 2020.07.01

Eftersom jag var förhindrad att åka till Klint, p.g.a. Corona-restriktioner så fick jag spela in föredraget här hemma. Berör här också lite om Martinus syn på vaccinationer. (OBS! När jag pekar på symbolerna så ser jag i efterhand att ’pekaren’ ligger lite för högt i förhållande till vad jag avser. Det beror på inspelningsprogrammet som inte helt synkar med Powerpoint-programmet.)

https://youtu.be/tJy_NBbYPv0

 


Lidandets mening, Klint 2019-07-02

Föredraget inleds med att jag talar om klockan på ett sätt som kan verka lite märkligt. Men det är så att i föredragssalen hänger vanligtvis en stor klocka på väggen som är bekväm att ha så att man kan hålla sig inom tidsramen. Urverket hade dock gått sönder och jag var själv med om att plocka ner verket med hjälp av en stege. Inget märkligt med det!

Det märkliga var att jag, när jag en vecka tidigare skulle åka ner till Danmark, fick en stark impuls att jag skulle ha med mig mitt armbandsur. Jag hade inte använt den på ett par år, så klockan hade stannat och jag fick byta batteri. Jag var själv konfunderad varför jag tyckte att klockan skulle med – men den kom ju väl till pass!

 

 


 

Sanningen ska göra er fria, Hälsans hus i Stockholm hösten 2019

 


 

Vägen till lycka, Hälsans hus i Stockholm hösten 2018

 


Att finna en mening med livet, Hälsans hus i Stockholm 2017


Verklighet … vad är det för något? Hälsans hus, Stockholm 2016


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *