Spaning 50, Vakna upp!?

Försvinner de sista resterna av frihet i det maktövertagande som WHO planerar för världen? Med tanke på hur media totalt domineras av en elit, så ser framtiden skrämmande ut. Det är dags att agera för sin egen frihets skull.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Bertil Olsson skriver:

  Tack Lasse! För att travestera en ökänd ledare om vart vi är på väg: ”Es gibt nur ein Welt, ein Folk und ein Führung”. Utmärkt spaning och utmärkt information. Våra dagstidningar, SR och SVT hämtar nyheter från de stora nyhetsagenturerna. Vem äger dessa? Och kan vi lita på dem? GP är den dagstidning som har den mest öppna journalistiken.

  • illusionernastid_nu skriver:

   Hej Bertil!
   Nyheterna är mer att likna vid propaganda.
   ”De som kan styra folkets inre hemisfär,
   har större makt än all jordens militär”. Citatet från en egen liten visa. 😉 /Lasse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *