Spaning 28, Rysshatet och dess konsekvenser

I stället för att titta på våra egna tillkortakommanden så projicerar vi ondskan på någon annan … men detta förhållningssätt kan leda till stora problem för Västvärlden.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Martin Lidström skriver:

  Strålande spaning! Bra jobbat! Stort tack!

 2. Peter skriver:

  Vad är din idé lasse om djupa statens fall ,, kommer rockefeller o co att klara sej o hoppar över till ett nytt värddjur ,,, Kina,,,,, eller kommer äntligen dessa co att förintas

  • illusionernastid_nu skriver:

   Tror faktiskt att storkapitalet kommer att möta sitt Waterloo framöver … men det kommer att bli en lång och utdragen process! Jag ser ju hoppfullt på framtiden, eftersom livet är en evig process där ingenting går till spillo. Allt som sker blir till erfarenheter och på sikt till kunskap. Och det blir en allt större del av mänskligheten som börjar genomskåda det som sker. På 1800-talets början gick flertalet på sin jordplätt och kämpade med att överleva genom hårt arbete. Ingen hade någon möjlighet att förstå vad som skedde i världen. Nu kan var och en som är intresserad via bl.a. internet skaffa sig en bild av skeendena och börja analysera och spekulera. Tänk vilken enorm medvetenhetsutveckling vi upplever – och det kommer att fortsätta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *