Tredje visan på Youtube: Livet tar aldrig slut

Livet tar aldrig slut

Allt liv är organiserat i kretslopp – kretslopp som upprepas men i ständigt nya former. Ingen dag är den andra lik, varje år är unikt och det samma gäller för det större kretsloppet – livet. Men det enskilda livet ingår i ett ännu större kretslopp. Du kan läsa mer om dessa tankar och höra visan utan det myckna pratandet om du letar under fliken ’Musik’.

https://youtu.be/_TlKvAfdvw4

’Visorna från Youtube’ hittar du efter hand på sidan med samma namn, som finns som en rubrik högst upp på sidan eller under ’MER’ i mobilversionen. En ljudfil med bara själva musiken hittar du under rubriken ’Musik’, där jag också skriver om bakgrunden till låten.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *