Tredje visan på Youtube: Livet tar aldrig slut

Livet tar aldrig slut

Allt liv är organiserat i kretslopp – kretslopp som upprepas men i ständigt nya former. Ingen dag är den andra lik, varje år är unikt och det samma gäller för det större kretsloppet – livet. Men det enskilda livet ingår i ett ännu större kretslopp. Du kan läsa mer om dessa tankar och höra visan utan det myckna pratandet om du letar under fliken ’Musik’.

’Visorna från Youtube’ hittar du efter hand på sidan med samma namn, som finns som en rubrik högst upp på sidan eller under ’MER’ i mobilversionen. En ljudfil med bara själva musiken hittar du under rubriken ’Musik’, där jag också skriver om bakgrunden till låten.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *