Lidandets mening

Föredraget inleds med att jag talar om klockan på ett sätt som kan verka lite märkligt. Men det är så att i föredragssalen hänger vanligtvis en stor klocka på väggen som är bekväm att ha så att man kan hålla sig inom tidsramen. Urverket hade dock gått sönder och jag var själv med om att plocka ner verket med hjälp av en stege. Inget märkligt med det!

Det märkliga var att jag, när jag skulle åka ner till Danmark, fick en stark impuls att jag skulle ha med mig mitt armbandsur. Jag hade inte använt den på ett par år, så klockan hade stannat och jag fick byta batteri. Jag var själv konfunderad varför jag tyckte att klockan skulle med – men den kom ju väl till pass!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *